ich-zapfe

Isterningmaskine - Icematic NU 470 W, højvolumen kommerciel maskine med vandkøling (425 kg/24 timer)


Varenummer NEW-6838

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 82,308.05
DKK 64,670.61 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isterningmaskine - Icematic NU 470 W, højvolumen kommerciel maskine med vandkøling (425 kg/24 timer)

Icematic NU 470 W ismaskinen er den ideelle løsning til fremstilling af isterninger af høj kvalitet i store mængder. Med en produktion på op til 425 kg på 24 timer er denne maskine ideel til barer, restauranter, slagtere og meget mere.

Vigtigste funktioner

  • Holdbar kvalitet:Takket være dens rustfri stålkonstruktion er Icematic NU 470 W ismaskinen ikke kun visuelt tiltalende, men også særlig robust og holdbar.
  • Alsidige anvendelser:Uanset om det er til forfriskende cocktails i barer, til præsentation af fisk og skaldyr i delikatessediske eller til en kulinarisk oplevelse i en restaurant - denne maskine har isterninger er alsidig.
  • Økonomisk og effektiv:Med en produktion på op til 425 kg is på 24 timer er det en investering, der hurtigt kan betale sig takket være høj effektivitet og lave driftsomkostninger.
  • Miljøvenlig køling:Vandkølingsmuligheden (W) betyder ikke kun mere støjsvag drift, men også mere miljøvenlig og energieffektiv.li>
  • Brugervenligt design:Den klare og enkle betjening af maskinen sikrer hurtig fortrolighed og effektiv brug i hverdagen.
  • Optimal iskvalitet:Med et fugtighedsniveau på 8 % producerer ismaskinen perfekt formet, ikke-klæbende nugget-is.
  • Kompakte dimensioner:På trods af sin høje ydeevne tilbyder ismaskinen en pladsbesparende løsning til ethvert køkken eller bordplade.
  • Pålidelig ydeevne:Udstyret med stabil og robust teknologi garanterer ismaskinen langvarig og problemfri ydeevne.
  • Æstetisk design:Det moderne, slanke design passer perfekt ind i ethvert professionelt køkken- eller barmiljø.
  • Fleksibel installation:Nem installation og muligheden for at vælge mellem forskellige størrelser gør ismaskinen til en praktisk tilføjelse til enhver virksomhed.

Med to forskellige størrelser af nugget-is er Icematic NU 470 W-ismaskinen ideel til at tilberede forfriskende cocktails i barer, til at præsentere fisk og skaldyr i delikatessediskvinduer eller til en madoplevelse på en restaurant. Ydermere er den med en produktion på op til 425 kg på 24 timer særdeles velegnet til kommerciel brug, hvor den kan opfylde høje iskrav.

Icematic NU 470 W ismaskinen tilbyder optimal iskvalitet med et luftfugtighedsniveau på 8 %. Dette giver dig mulighed for at producere perfekt formede, ikke-klæbende nugget-isterninger. Denne optimale iskvalitet sikrer en behagelig kundeoplevelse og effektiv brug, især når man bruger isterninger til at afkøle drinks.

Derudover er Icematic NU 470 W ismaskinen også meget økonomisk og effektiv med en produktion på op til 425 kg på 24 timer. Denne maskine er derfor en investering, der hurtigt kan være rentabel takket være høj effektivitet og reducerede driftsomkostninger.

Endelig garanterer det brugervenlige design af Icematic NU 470 W Isterningmaskine hurtig fortrolighed og effektiv brug i hverdagen, mens dens moderne og elegante design passer perfekt ind i ethvert køkkenmiljø eller professionel bar.

Vare-ID 453875
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 94000 g
Nettovaegt 94000 g
Dimensioner 663×538×790mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: